Τμήμα Ιστιοπλοϊας Αρχαρίων «Optimist Academy» Για παιδιά από 7 ετών

 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Ακαδημία Iστιοπλοϊας Optimist του Ναυταθλητικού Ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ !

Φέρτε τα παιδιά σας κοντά στη θάλασσα, να μάθουν σωστά και με ασφάλεια Ιστιοπλοϊα, ίσως το πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον άθλημα. Να αναπτύξουν χρήσιμες δεξιότητες για τη ζωή τους, να βελτιώσουν τη διορατικότητα και την προνοητικότητά τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θέληση για επιτυχία, να χαρούν τη θάλασσά μας και να γίνουν μικροί Καπετάνιοικαι Καπετάνισσες!

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ, εδώ και πάνω από 40 χρόνια, καλλιεργεί με υπευθυνότητα το άθλημα της Ιστιοπλοϊας, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες παιδιά, με Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες νίκες. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα ασφάλειας και σωστής παιδαγωγικής. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι πτυχιούχοι προπονητές από τη ΓΓΑ, ιστιοπλόοιμε παγκόσμιεςδιακρίσεις.

Τα μαθήματα και οι προπονήσεις γίνονται στις άρτιες Ιστιοπλοϊκές εγκαταστάσεις μας, στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας. Λαμβάνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για το COVID και τηρούμε σχολαστικά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Άλλωστε η Ιστιοπλοϊα είναι ίσως το πιο ασφαλές άθλημα στη σημερινήεποχή!

Τα μαθήματα διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα, συνοδεία προπονητή με φουσκωτό σκάφος και διαρκούν 2 ώρες την ημέρα. Παρέχονται προς χρήση σκάφος,εξοπλισμόςκαι ατομικόσωσίβιο.

Απαραίτητηη γνώση κολύμβησης και πολύ όρεξη για διασκέδαση!

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας(Δέλτα) www.seanatk.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δηλώσεις– Πληροφορίες 210-4130805 6945 307039