Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Παρουσίαση & Συζήτηση

Αγαπητά μέλη, αθλητές & φίλοι,

η απρόβλεπτη συγκυρία επέβαλλε πρωτόγνωρα δεδομένα και ανέτρεψε αρκετούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Κατέστησε προσωρινά αδύνατη ή μη σκόπιμη τη μαζική φυσική μας επικοινωνία.
Αξιοποιώντας όμως την τεχνολογία μπορούμε να επικοινωνήσουμε ηλεκτρονικά και να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα που αγαπάμε, προετοιμαζόμενοι για την επόμενη ημέρα και τις ασφαλείς καλοκαιρινές μας πλεύσεις!

Ξεκινώντας ως Όμιλος αυτή τη μορφή επικοινωνίας, σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή παρουσίαση & συζήτηση την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 19 00, μέσω της (δωρεάν) εφαρμογής webex, με θέμα "Διεθνείς Κανονισμοί Αποφυγής Συγκρούσεων στη Θάλασσα".

Εκτός από το βασικό περιεχόμενό τους, θα δοθεί έμφαση στο πνεύμα των Κανονισμών, στη σχέση τους με τους Racing Rules of Sailing και σε ορισμένες βασικές ομοιότητες και διαφορές μεταξύ τους.

Το meeting θα ανοίξει 30 λεπτά πριν την ώρα έναρξης, με ανώτατο πλήθος συμμετεχόντων τους 100 συμμετέχοντες.

Οδηγίες σύνδεσης

Για να συνδεθείτε επιλέξτε:

JOIN WEBEX MEETING
https://meetingsemea15.webex.com/meetingsemea15/j.php?MTID=m93898471262d35f8652fe6f50530ac48
Meeting number (access code): 143 946 711
Meeting password: SEANATKDKAS
(73262853 from phones and video systems)

Ακολουθείστε τις οδηγίες αναλόγως εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο ή όχι το webex. Ενδεχομένως να πρέπει να μπείτε στο www.webex.com και να να κάνετε download (δωρεάν) την εφαρμογή (ή αντίστοιχα από κινητό).

Προσοχή να μην επιλέξετε σύνδεση στο internet μέσω κλήσης σε οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή, αλλά μόνο μέσω της σύνδεσης internet που διαθέτετε, για να αποφύγετε χρεώσεις ή σημαντική ανάλωση των δεδομένων σας.

Για την είσοδό σας στην παρουσίαση θα σας ζητηθούν τα παρακάτω στοιχεία:
- Όνομα
- Επίθετο
- e-mail

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση και χρήση των δεδομένων αυτών από το ΣΕΑΝΑΤΚ. Τα δεδομένα σας δεν θα μοιραστούν ποτέ με τρίτους και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για εσωτερικούς σκοπούς σχετικούς με την παρουσίαση, ενδεικτικά για τη διεξαγωγή συζήτησης, τη δωρεάν αποστολή σχετικού υλικού, καθώς και προσκλήσεων σε επόμενες παρόμοιες εκδηλώσεις του ΣΕΑΝΑΤΚ κ.α..

 

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας από τώρα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, θα είμαι στη διάθεσή σας για δοκιμαστική σύνδεση.

Ελπίζουμε να σας "δούμε" και να τα πούμε σύντομα!

Με ιστιοπλοϊκούς χαιρετισμούς,

Κώστας Γιαμαλίδης
6947 999032
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.